شنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۳

ارائه خدمات قاليشويي در تهران

روايت قالي‌بافي كه رج به رج آرزوهايش را مي‌بافد

۲۱ بازديد

روايت قالي‌بافي كه رج به رج آرزوهايش را مي‌بافد


قاليشويي امامت


گروه استان‌ها- زنان و مردان قالي‌باف گاهي با تاسيس يك كارگاه كوچك آموزش قالي‌بافي، سعي در گسترش اين هنر و صنعت دارند كه ربابه خوشهنجار يكي از اين كارآفرينان موفق سمناني است.

به گزارش خبرگزاري تسنيم از سمنان، يافتن شغلي مناسب براي كسب درآمد و امرار معاش همواره يكي از دغدغه‌هايي است كه اكثر افراد جامعه با آن مواجه مي شوند.


حال در ميان اين برخي افراد هستند كساني كه نه تنها دغدغه ايجاد شغلي براي خود هستند، بلكه از آن مهم‌تر تلاش مي‌كند با هنر، استعداد، توانمندي و پشتكارشان گرهي از مشكلات ديگر افراد نيز باز كنند، همچون بانوي پرتلاش و كارآفرين سمناني به نام "ربابه خوشهنجار" كه عهدش را با خدا بسته تا ياريش كند براي دستگيري از ديگر بانوان نيازمند به كار.


ربابه خوشهنجار حدود 30 سال است مشغول كار قالي بافي و گليم بافي است، او مي گويد: علاقه زيادي به اين هنر دارم و از همان ابتدا با توكل بر خدا و با اين اميد كه بتوانم هنرم را به ديگران آموزش دهم و به اين واسطه به آنها كمكي كرده باشم، قدم در اين راه گذاشتم.


او كه عهدش را با خدا اينگونه بسته است"هنرم بعد از مرگم هنرم باشد" مي گويد: خدا را شكر مي‌كنم كه تا امروز به بانوان بسيار زيادي اعم از نيازمند و بي نياز شامل بانوان خانه‌دار، زنان بدسرپرست، بي‌سرپرست و آنها كه به لحاظ مالي ضعيف هستم و به عبارتي نياز به يادگيري قالي‌بافي و گليم‌بافي داشته اند تا امرار معاش كنند و زندگي شان را بچرخانند، اين هنر را آموزش داده‌ام.


اين بانوي پرتلاش كارآفرين كه مجوز فني و حرفه‌اي دارد و با ارگان‌هاي مختلف همچون صنعت و معدن و بسيج و كميته امداد و بهزيستي و ميراث فرهنگي قرارداد دارد و مشغول همكاري با اين ارگان‌ها براي ارائه خدمات هر چه بهتر به بانوان علاقه‌مند به هنر قالي بافي در شهر و ديارش است، اظهار مي‌كند: تا كنون با آموزش‌هايي كه به بانوان داده‌ام توانسته‌ام بيش از 500 نفر را بيمه كنم.


خوشهنجار اضافه مي كند: بانوان و كارآموزانم پس از فراگيري قالي بافي و گليم‌بافي آزمون مي‌دهند، مدركشان را مي‌گيرند و تحت پوشش بيمه مشاغل خانگي قرار مي‌گيرند و با توجه به اينكه قالي بافي جزو مشاغل سخت محسوب مي شود، اكنون تعدادي از اين بيمه شدگان بازنشسته شده‌اند و همين كه به من تماس مي‌گيرند و مي‌گويند در هنگام نماز خواندن دعايت مي‌كنيم كه اين نان را بر سفره مان گذاشتي برايم كافي است.


وي خاطرنشان مي‌كند: سه كارگاه قالي بافي در حال حاضر دارم كه يكي از آنها به نام كارگاه عشايري روستايي در خيرآباد است و مسئولان استاني و شهرستاني اعم از بسيج، دهيار خيرآباد، فرماندار سمنان، صنعت و معدن، كار و رفاه اجتماعي از آن سركشي كرده‌اند و حمايت‌ها و كمك‌هايي را نيز داشته‌اند.


اين بانوي پرتلاش با همان لهجه شيرين سمناني مي‌گويد: بعضي از بانواني را كه دستشان تنگ است و قادر به تهيه لوازم و تجهيزات اوليه قالي بافي را ندارند، برايشن خودم دار قالي را آماده مي‌كنم، چله كشي مي‌كنم، با نخ و همه وسايل مورد نياز به آنها تحويل مي‌دهم، آنها بافت قالي را انجام مي‌دهم پس از اتمام كار هزينه بافت را به آنها مي‌دهم و بافته‌ها را تحويل مي‌گيرم.


خوشهنجار كه قلب مهربانش و شور دستگيري به ديگران را مي‌توان در كلامش يافت عنوان مي‌كند: بنده هدفم اين است كه بيشتر به بانوان سرپرست خانوار و بدسرپرست و يا آنهايي كه تحت نهادهاي حمايتي مثل كميته امداد و بهزيستي هستند، قالي‌بافي را آموزش دهم، آموزش به اين بانوان نيز به اين صورت است كه آنها رايگان آموزش مي‌بينند، شهريه شان را اين نهادها به من مي‌دهند.


وي از عضويتش از 35 سال قبل در بسيج مي‌گويد و اضافه مي‌كند: فعاليت در بسيج را دوست دارم و هدفم اين است كه خداوند متعال از من و كارم راضي باشد و هدفم از همان ابتدا صرفا كار كردن و كسب درآمد براي خودم نبوده است؛ دوست دارم هر جا هستم و هر كاري كه مي كنم به ديگران خدمتي كرده باشم.


اين بانوي پرتلاش و كارآفرين نمونه سمناني يك خواسته نيز از مسئولان استان و شهرستانش دارد و آن اين است كه جايي را به صورت متمركز در اختيارش قرار دهند.


او مي‌گويد: چندين سال است پيگير اين موضوع هستم و درخواستم را بارها با ارگان‌ها و سازمان‌هاي مختلف در ميان گذاشتم اما هنوز به نتيجه اي نرسيده‌ايم، اگر يك كارگاه داشته باشم كه بتوانم كارگاه خيرآباد و سمنان و يك كارگاه ديگرم را كه همگي كوچك هستند به صورت متمركز در يك جا مستقر كنم مسلم است كه مي توانم به بانوان بيشتري قالي بافي و گليم بافي را به بهترين وجه ممكن آموزش دهم و زمينه خودكفايي آنها را فراهم كنم.


وي از جمله افرادي بوده است كه كرونا نيز سبب تعطيلي كار و بارش نشده است و مي‌گويد: با وجود شيوع كرونا اما كارگاه‌هاي قالي بافي كه دارم را تعطيل نكردم.


اين بانوي پرتلاش و خستگي‌ناپذير كه امسال چهارمين سالي است كه به صورت پياپي تعاوني قالي بافي‌اش در استان برتر مي‌شود و حالا او يك بانوي كارآفرين نمونه است، از صحبت‌هايش مي‌توان اين برداشت را كرد كه براي كمك به افراد نيازمند نبايد حتما حمايت از نوع مالي باشد، ميت وان به آنها كاري را آموزش داد تا او براي هميشه بي نياز از كمك به ديگر افراد باشد و اين بانو در حقيقت به جاي ماهي دادن به ديگران ماهيگيري را آموزش داده است

بافندگان ستادبازسازي عتبات عاليات استان خراسان جنوبي بيمه مي‎شوند

۲۱ بازديد

بافندگان ستادبازسازي عتبات عاليات استان خراسان جنوبي بيمه مي‎شوند

 

قاليشويي نيروهوايي

بافندگان فرش حوزه ستاد بازسازي عتبات عاليات در شهرستانهاي استان خراسان جنوبي بيمه اجتماعي كشاورزان، روستائيان وعشاير مي شوند.


روستا


به گزارش روابط عمومي صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستاييان و عشاير از خراسان جنوبي ، درپي توافقات صورت گرفته صندوق بيمه اجتماعي و ستاد عتبات عاليات استان خراسان جنوبي به منظور تحت پوشش قرار دادن بافندگان فرش حوزه عتبات عاليات و توسعه تعميم و گسترش پوشش بيمه اجتماعي در بين فرش‌بافان جلساتي برگزار گرديد.


اين جلسات با حضور عليرضا اسدي مديرصندوق بيمه اجتماعي، كارشناسان و كارگزاران و سرهنگ محمدي رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات و همكاران ايشان با حضور جمعي از فرش‌بافان برگزار شد درخصوص راهكارههاي مختلف خدمت به فرش‌بافان بحث و گفت‌وگو شد.


اسدي ضمن تشريح شرايط، قوانين و مقررات صندوق با بيان اينكه بيمه اجتماعي يكي از مباحث ضروري و مورد نظر است كه در گذشته مغفول مانده و نياز به گسترش دارد، افزود: با توجه به ظريفت مشاغل خانگي و صنايع دستي استان كه همگي جزء جمعيت مشمول استان محسوب مي شوند فرصت مناسبي فراهم است تا افراد فاقد بيمه اجتماعي بخصوص بافندگان فرش طرف ستاد بازسازي تحت پوشش بيمه اجتماعي قرار گرفته و آينده خويش و خانواده خود را تضمين كنند.


 


در ادامه رئيس ستاد عتبات عاليات استان ضمن تشكر از خدمات ارزنده صندوق گفت: بعد از ارتباط و آشنايي با مجموعه صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستائيان و عشاير، به اين مهم پي برديم كه اين صندوق اقشار با دهك‌هاي پايين درآمدي را تحت پوشش قرار مي دهد تا بتوانند در آينده از مزاياي بيمه برخودار شوند.


سرهنگ محمدي ادامه داد: به‌ همين دليل و با توجه به اينكه همه بافندگان فرش در سطح شهرها و روستاهاي استان بصورت رايگان با ستاد همكاري مي نمايند ما قصد داريم بمنظور جبران قسمتي از خدمات خداپسندانه اين بافندگان عزيز با مشاركت در پرداخت قسمتي از حق بيمه سهم بيمه شده تمام عزيزان بافنده كه شرايط لازم را داشته باشند كه جمعيتي حدود 1200 نفري مي‌شوند را در سطح استان تحت پوشش بيمه اجتماعي كشاورزان ، روستاييان و عشاير قرار دهيم.


وي ادامه داد: برهمين اساس نياز است همكاران صندوق جلسات توجيهي را اين عزيزان در سطح شهرستانهاي استان برگزار و اولين جلسه با حضور مديريت استان در شهرستان طبس و بخش عشق آباد طبس با حضور سرپرستان كارگاهها برگزار شد.

فرش؛ هنر پر گره دستان ايراني

۲۱ بازديد

فرش؛ هنر پر گره دستان ايراني


قاليشويي مدائن


انواع مختلف هنر از جمله نقاشي، شعر، معماري و موسيقي تاريخچه طولاني در ميان ايرانيان دارد؛ از طرفي خلاقيت مردم اين سرزمين در نشان دادن هنر خود به شكل هاي متفاوتي بروز پيدا كرده است كه صنعت فرش جلوه اي از آن است.

باشگاه ورزشي بانوان شهرك غرب

به گزارش خبرنگار ايمنا، از آنجايي كه فرش نمي‌تواند مانند اجسام سفالي و يا فلزي در گذر تاريخ دوام بياورد و دستخوش زوال طبيعت مي‌شود، يافتن مستندات تاريخي فرش در ايران كار چندان ساده‌اي نيست. تا چند دهه پيش، جهان مبدا و خاستگاه فرش را آسياي مركزي مي‌دانست؛ اما با كشف فرش معروف «پازيريك» كه قديمي‌ترين قالي يافت شده در جهان محسوب مي‌شود، ورق به سوي ايران بازگشت. چرا كه قالي پازيريك داراي نقش‌هاي اصيل هخامنشي بود و در مدفن يكي از پادشاهان سكايي در فاصله ۸۰ كيلومتري كشور مغولستان يافت شد.





البته قالي پازيريك دومين سند اثبات ايراني بودن خاستگاه فرش است. حدود ۲۴۰۰ تا ۲۵۰۰ سال پيش، تاريخ نگار مطرح يوناني به نام «گزنفون»، در كتابي به نام «سيرت كوروش»، به طور دقيق درباره بستر نرمي كه ايرانيان در زير خويش مي‌گستردند صحبت كرده بود؛ در واقع آنچه او به آن اشاره كرده همان فرش ايراني است.


اوج شكوفايي هنر قاليبافي ايراني را مي‌توان به دوره بعد از صفويان نسبت داد. سلسله صفويان كه احياگر بسياري از هنرهاي ايراني بودند، هنر فرش ايراني را نيز به اوج رساندند. بسياري از شاهكارهاي ايراني در حوزه فرش كه امروزه در موزه‌هاي مختلف ايران و جهان نگهداري مي‌شود، مربوط به دوره صفويان و پس از آن است. فرش دستباف ابريشمي ايراني امروزه از گران‌قيمت‌ترين و ارزشمندترين قالي‌هاي موجود در جهان است كه شهرت و اعتباري بسيار بالايي دارد.


طرح‌هاي فرش ايراني بيش از هر چيز معطوف به طبيعت است. در نقوش ايراني مي‌توان تركيبي از زيباترين گل‌ها و حيوانات را يافت؛ همچنين زندگي انسان در طبيعت را نيز مي‌توان از ميان اين نقش و نگار زيبا دريافت. بارزترين ويژگي فرش دستباف ايراني جنس الياف، نوع گره و رنگ و طرح خاص آن است. از آنجايي كه توليد فرش به شكل سنتي زمان بر است و هيچ ماشين آلاتي در توليد آن دخالت ندارد، مي‌توان آن را نوعي صنايع دستي دانست. در واقع اگر هنر فرش را با دقت بيشتري مورد بررسي قرار دهيم، متوجه مي‌شويم كه با موضوعي اقتصادي – فرهنگي مواجه هستيم.


مرتضي كيانزاد، عضو شوراي عالي هنر نقوش سنتي اصفهان با اشاره به تجاري شدن صنعت فرش، به خبرنگار ايمنا مي‌گويد: اگر پشت هر كار هنري ارزش اقتصادي و بازار تقاضا نباشد، رشد آن هنر به صفر مي‌رسد. اكثر آثار هنري دنيا به دليل اينكه سرمايه داراني عاشق آنها شده اند، رشد پيدا كرده است. براي نمونه فرش ما در زمان شاه عباس صفوي به دوران اوج خود رسيد، چرا كه پادشاه ايران از اين هنر حمايت مي كرده و فرش اصيل ايراني را به عنوان هدايا به شاهزادگان كشورهايي چون لهستان و عثماني هديه مي‌دادند. به دليل اين حمايت‌ها بود كه فرش ايراني روز به روز ترقي كرد و در جهان شناخته شد.


وي مي‌افزايد: ممكن است نگاه اقتصادي به صنعت فرش وجود داشته باشد، اما در حال حاضر فرش ايراني از نظر هنري حرف اول جهان را مي‌زند. به همين دليل است كه دنيا براي آن ارزش قائل است و هزينه مي‌كند.


فرش دستبافت ايراني فقط در پنج درصد خانه‌ها يافت مي‌شود

اين طراح فرش در پاسخ به اينكه شرايط اقتصادي كشور تا چه حد توانسته به صنعت فرش آسيب برساند، تصريح مي‌كند: مردم در وهله اول به فكر امرار معاش خود هستند. وقتي اقتصاد با مشكل مواجه است، خريد لوازم تزئيني خانه در اولويت آخر هزينه‌هاي آنان قرار مي‌گيرد. در شرايط اقتصادي فعلي فرش دستبافت فقط در پنج درصد از خانه‌ها يافت مي‌شود و اين موضوع باعث افول هنر فرش ايران مي‌شود.


كيانزاد اضافه مي‌كند: فرش دستبافت ايراني به هيچ وجه جايگاه خود را از دست نداده است. اما وقتي مي‌توان فرش ارزان‌تري را جايگزين مشابه گران‌تر آن كرد ترجيحاً دنبال ارزان‌تر مي‌رويم. از نظر من كسي كه به دنبال هنر مي‌گردد به هيچ عنوان حاضر نمي‌شود به دنبال فرش ماشيني برود. در هيچ زماني جنبه هنري فداي جنبه اقتصادي نشده است، اما اگر وضعيت اقتصاد بهبود يابد روز به روز به اعتبار و ارزش هنر در ايران افزوده مي‌شود.


وي ادامه مي‌دهد: كشورهايي چون بنگلادش، هندوستان، پاكستان و افغانستان نيز فرش مي‌بافند، اما هنوز هم ارزش هنري فرش ايران از نظر زيبايي، برند، جنس و مرغوبيت رتبه يك دنيا است. در واقع از زمان صفويه تا به حال هيچ گاه فرش كشور ديگر مقام اول پيدا نكرده است.


اين طراح فرش درباره حضور طراحان جوان به اين حوزه، اظهار مي‌كند: اگر هنرمندان جوان طراحي فرش زير نظر اساتيد خبره اين حوزه فعاليت كنند و در چهارچوب تكنيك‌ها و طرح‌هاي كلاسيك قديمي، نوآوري‌هايي داشته باشند، مي‌توانند موفقيت‌هايي را به ارمغان بياورند. اما اگر كسي طرح جديد با تركيب رنگ‌هاي عجيب بدون ساختار درست را طراحي كند و ادعاي نوين بودن طرح خود را داشته باشد باعث ركود بازار و ريشخندهاي تلخ مي‌شود. درواقع هر هنر يا صنعتي زماني موفق است كه بتواند چهارچوب‌هاي فرهنگي، جغرافيايي و آداب و سنن كشور خود را حفظ كند.


روزي مي‌رسد كه بايد با چراغ دنبال فرش ايراني بگرديم

كيانزاد مي‌گويد: دانشجويان رشته فرش صرفاً براي گرفتن مدرك پا به اين رشته گذاشته اند. با توجه به تجربه‌اي كه در زمينه تدريس فرش در دانشگاه دارم، مي دانم كه وقتي كسي دانشگاه قبول نمي‌شد مي‌گفتند مي‌تواني رشته فرش دانشگاه هنر مدرك بگيري. براي مثال از ۲۰ دانشجو رشته فرش دو نفر از آنان به طور نسبي به اين رشته علاقه دارند. از طرفي زماني كه دانشجويان علاقمند وارد بازار كار مي‌شوند و اوضاع را آناليز مي‌كنند، سرد مي‌شوند. اكثر دانشجوياني كه در مقطع كارشناسي فرش فارغ التحصيل مي‌شوند يا كار ندارند يا به كارهاي غير مرتبطي مشغول هستند.


وي با اشاره به اينكه جوانان بايد پا به عرصه فرش ايراني بگذارند، خاطر نشان كرد: بسياري از جوانان به سمت بافت فرش نمي آيند و فعاليت در اين حوزه را عيب مي‌دانند. بيشتر بافندگان نيز بالاي ۵۰ سال سن دارند و يكي يكي از گود خارج مي‌شوند. اگر بهترين قاليبافان در روز حدود ۷ يا ۸ ساعت قالي ببافند در ماه حتي نمي‌توانند به درآمد سه ميليون تومان برسند. با اين مشكلات، فرش ايران از لحاظ ميزان توليد روز به روز رو به افول مي‌رود و اگر اينگونه پيش برود روزي مي‌رسد كه بايد با چراغ دنبال فرش ايراني و بافنده خوب بگرديم.


اين هنرمند درباره بيمه بافندگان فرش، تصريح مي‌كند: بسياري از بافندگان فرش با وجود اينكه چندين سال هزينه بيمه خود را پرداخت كرده اند، اما به دليل بيماري يا نداشتن توان اقتصادي به بافت فرش ادامه نداده اند، ديگر بيمه نمي‌شوند. بيمه نشدن هنرمندان يكي از مشكلاتي است كه دامن گير هنر ما شده است. قرار بوده تمهيداتي از طرف دولت و اتحاديه توليدكنندگان فرش دستبافت صورت بگيرد، اما متأسفانه هنوز به نتيجه‌اي نرسيده است. اين مساله ظلم به قاليبافان قديمي است.

با اين 4 مرحله ساده، لكه واكس كفش را از فرش خود پاك كنيد

۲۲ بازديد

با اين 4 مرحله ساده، لكه واكس كفش را از فرش خود پاك كنيد

خبر فارسي

قاليشويي فدك

اگرچه واكس زدن كفش ها يك روش شگفت انگيز براي براق و نو كردن كفش هاي شماست.

پلتفرم تبليغات ويديويي طاووس


نمايندگي برندهاي لمينت

اما زماني كه مقداري از آن بر روي فرش شما مي ريزد مي تواند يك لكه چسبناك و بسيار وحشتناك ايجاد كند كه ذرات ريز آن هر لحظه پخش شده و لكه ديگري ايجاد مي كنند!


واكس كفش از موادي تشكيل مي شود كه حتي تميز كردن هر كدام از آن ها به تنهايي نيز كار بسيار دشواري است، چه برسد به آنكه با هم تركيب شوند! موم، سقز، لاونولين، صمغ و رنگ هاي مختلف از جمله مواد تشكيل دهنده واكس كفش هستند كه مي توانند چالش بسيار بزرگي را براي فرش شما ايجاد كنند.


از بين بردن رنگ مشكي يا قهوه اي واكس كفش از روي فرش كار دشواري به نظر مي رسد اما خوشبختانه چندين روش درماني ساده وجود دارد كه مي تواند به خوبي اين لكه را از روي فرش شما برطرف كند.


1. مقدار اضافي واكس كفش را از روي فرش برداريد

اگر يك تكه واكس كفش روي فرش ريخته ايد، خبر خوب اين است كه هنوز زمان براي برداشتن هر چه بيشتر آن از روي فرش داريد.


اولين قدم براي حذف موفقيت آميز واكس كفش از فرش اين است كه يك چاقوي كره خوري يا يك شي صاف يا حتي يك قاشق برداريد و مقدار اضافي واكس را از فرش پاك كنيد.


دقت كنيد كه با حركات ملايم اين كار را انجام مي دهيد و از فشار دادن عميق خودداري كنيد. چراكه فشار دادن لكه باعث عميق تر شدن آن مي شود.


هنگام پاك كردن واكس، پس از هر بار برداشتن آن از روي فرش، چاقو يا شي خود را تميز كنيد تا مازاد آن مجددا بر روي فرش ماليده نشود.


همچنين مراقب باشيد هنگام برداشتن مواد از روي فرش، پودرهاي ريز و يا واكس هاي شل شده بر روي نقطه ديگري نيفتد.


2. لكه را پاك كنيد

بعد از اينكه تا حد امكان واكس كفش را برداشتيد، يك پارچه نرم يا سفيد رنگ يا دسمال كاغذي برداشته و محل مورد نظر را به دقت پاك كنيد.


از فشار دادن محكم و يا ماليدن (مالش دادن) لكه خودداري كنيد، زيرا ممكن است محصول، عميق تر وارد الياف فرش شود.


پاك كردن را از قسمت هاي خارجي لكه به سمت داخل ادامه دهيد تا از گسترش آن جلوگيري كنيد.


لكه را به آرامي پاك كنيد و مراقب باشيد كه پس از هر بار جذب مواد روي پارچه، از قسمت هاي تميز پارچه استفاده كنيد.


اگرچه هر دو مرحله 1 و 2 براي از بين بردن مقدار قابل توجهي واكس كفش از فرش بسيار مفيد است اما براي از بين بردن كامل لكه كافي نيست. براي اين كار ، بايد لكه را به كمك موادي تميز كنيد. اگر به دنبال اجتناب از به كارگيري شوينده هاي شيميايي فرش هستيد، مي توانيد از مواد طبيعي استفاده كنيد. همچنين مي توانيد جهت استفاده از خدمات قاليشويي دهكده المپيك روي اين لينك كليك كنيد.


 


3. مايع ظرفشويي

استفاده از مايع ظرفشويي موثرترين و راحت ترين روش براي درمان لكه واكس كفش از فرش است. دقت كنيد از مايعي استفاده كنيد كه فاقد سفيدكننده باشد. همچنين از مايع ماشين ظرفشويي استفاده نكنيد.


1. 1 قاشق غذاخوري مايع ظرفشويي را با 2 فنجان آب گرم در يك ظرف يا يك بطري اسپري مخلوط كنيد.


2. مقدار كمي از محلول را روي ناحيه اي كه لكه ايجاد شده بريزيد.


3. سپس يك پارچه نرم و سفيد برداريد و به آرامي لكه را تميز كنيد.


4. در صورت لزوم روند را تكرار كنيد.


5. پس از اتمام مراحل و پاك شدن لكه، يك پارچه يا اسفنج مرطوب برداريد و محل را شستشو دهيد.


اين روش به تنهايي مي تواند براي از بين بردن لكه واكس كفش موثر باشد. اما اگر متوجه شديد كه بخشي از لكه هنوز باقي مانده است.


4. سركه سفيد

يكي ديگر از روش هاي طبيعي براي مقابله با لكه واكس كفش از فرش استفاده از سركه سفيد است. سركه سفيد داراي خواص عالي و طبيعي ضد لك است. اين ماده طبيعي هم لكه را برطرف مي كند و هم آن را روشن مي كند. بنابراين يك گزينه عالي براي لكه هاي تيره مانند لاك كفش مشكي و قهوه اي مي باشد.


1. ¼ فنجان سركه سفيد را با ¼ فنجان آب گرم در يك بطري اسپري مخلوط كنيد.


2. مقدار كمي از محلول را روي ناحيه لكه بماليد.


3. اجازه دهيد 15 تا 30 دقيقه بماند.


4. يك پارچه يا حوله سفيد برداريد و لكه را تميز كنيد.


5. در صورت نياز روند را تكرار كنيد.


6. پس از پاك شدن لكه، به كمك يك دستمال يا اسفنج مرطوب، محل را كاملا آبكشي كنيد تا به مرور زمان خاك و ميكروب ها را جذب نكند و يا باعث تغيير رنگ فرش شما نشود.


اگر مي خواهيد محلول قوي تري تهيه كنيد، مي توانيد ¼ فنجان سركه سفيد، 1 قاشق غذاخوري مايع ظرفشويي و 2 فنجان آب گرم را تركيب كرده و فرآيند ذكر شده در بالا را تكرار كنيد.

صادرات 85 درصدي فرش توليد شده كشور

۲۸ بازديد

 صادرات 85 درصدي فرش توليد شده كشور از گمركات استان تهرانرئيس سازمان صمت استان تهران گفت: وجود واحدهاي تكميل و مرمت فرش و كارخانجات قاليشويي،پشم شويي و رنگرزي بهمراه پتانسيل هاي تجاري دربازار بزرگ فرش تهران و مركزيت درمعاملات زنجيره تامين فرش دستباف ازمزيت هاي استان تهران مي باشد.

 نحوه شستن فرش ابريشم مصنوعي

به گزارش شاتا، يداله صادقي گفت: صادرات 85 درصد فرش توليد شده كشور از گمركات استان صورت مي پذيرد و اين درحالي است كه بيش از 45 هزار بافنده درسطح استان اشتغال مستقيم دارند.
رئيس سازمان صمت استان تهران تصريح كرد: تعداد 194 جواز كارگاهي توليد و طراحي و مرمت فرش دستباف و 1791 گواهي نامه دوره آموزشي، تعداد 105 پروانه قاليشويي،15پروانه چله دواني وداركشي و1838 پروانه دررسته هاي فرش دستباف صادر شده است.
صادقي با اشاره به فعاليت رسته هاي فرش درقالب اتحاديه ها وتعاوني ها تاكيد كرد: دراستان تعداد 154تعاوني بالغ بر 14770 نفرتحت پوشش خود داشته كه ضمن تامين نيازهاي شغلي ازحقوق قانوني اين صنف نيز درمراجع مختلف دفاع مي نمايند.
وي افزود: درسال 1399 بالغ بر 157 هزارو600 متر مربع انواع فرش درتهران و شهرستان هاي استان اعم از ورامين، فيروزكوه ، ري و اسلامشهر، ملارد و بهارستان توليدشده است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهرانبه مشكلات اين حوزه اشاره كرد و گفت : كمبود مواد اوليه و سرمايه ثابت و درگردش با نرخ مناسب و نبود فرهنگ مصرف فرش دستباف در مقايسه با فرش ماشيني و لزوم تبلغ فرشهاي دستباف با قيمت مناسب توسط رسانه ها و محدوديت شديد بودجه اي براي بيمه قاليافان از مشكلات عمده اين هنر- صنعت مي باشد.

۶۸ تن سيمان احتكاري در شهرستان ري كشف شد

۲۲ بازديد

۶۸ تن سيمان احتكاري در شهرستان ري كشف شد

شهرري - ايرنا - رييس اتاق اصناف شهرستان ري اعلام كرد: ۶۸ تن سيمان از انبار يك واحد صنفي در اين شهرستان توسط بازرسان اتاق اصناف كشف شد.

 

لطف‌الله ستاره روز شنبه در اين باره به خبرنگار ايرنا گفت: گشت‌هاي مستمر از واحدهاي صنفي و انبارها در سطح شهرستان ري ادامه دارد  كه در گشت مشترك اتاق اصناف شهرستان ري از انبارها و واحدهاي صنفي بازرسان اين اداره به شناسايي ميزان قابل توجهي سيمان موفق شدند.

وي اظهار داشت: اين واحد صنفي در قسمت انبار و بدون مجوز و ثبت در سامانه انبارها به نگهداري ۶۸ تن سيمان اقدام كرده و در اين روزها كه با كاهش توليد سيمان مواجه هستيم از فروش و عرضه اين محصول با هدف افزايش قيمت پرهيز كرده است.

مقالات ديگر: قاليشويي فرجام

روكش زيركونيا

اين مسئول افزود: با توجه به حضور كارشناس تعزيرات و تاييد بر احتكار اين انبار، براي اين واحد پرونده تخلف تشكيل و جهت بررسي به اداره تعزيرات حكومتي ارسال شده است.

ستاره خاطرنشان كرد: نبايد سودجويي‌ها مانع عرضه بهتر محصول به بازار باشد تا برخي افراد به افزايش قيمت دست زده و به نوعي از قوانين و مقررات مورد نظر عدول كنند.

 

به گزارش ايرنا، شهرستان ري با برخورداري از ۵۶ اتحاديه توزيعي، توليدي و خدماتي و ۱۰ هزار واحد صنعتي و صنفي از جمله شهرك صنعتي شمس آباد، كارخانه سيمان و كارگاه هاي توليدي و خدماتي اعم از سنگ بري، شيشه و سفال، آجرپزي، كارگاه قاليبافي و قاليشويي، كشتارگاه دام و طيور به عنوان قطب كار و توليد در پهنه جنوب تهران مطرح است.

 

شهرستان ري (به مركزيت شهرري) با جمعيتي بيش از يك ميليون نفر در جنوب استان تهران واقع شده كه داراي پنج شهر شهرري، باقرشهر، كهريزك، قيامدشت و حسن آباد است.

 

 بيشتر بخوانيد: شيشه بري تهران

 

اصناف ري با وجود ركود بازار در خط مقدم خدمت‌رساني به مردم هستند

۲۰ بازديد

اصناف ري با وجود ركود بازار در خط مقدم خدمت‌رساني به مردم هستند
شهرري ـ ايرنا ـ رييس اتاق اصناف شهرستان ري گفت: اصناف با وجود ركود بازار در خط مقدم خدمت رساني به مردم قرار دارند و به منظور حفظ سلامت شهروندان با رعايت محدوديت‌ها، دستورالعمل‌ها و استفاده از ملزومات بهداشتي مقابله با كرونا اقدامات درخور توجهي در اين مدت داشته‌اند.
لطف الله ستاره روز يكشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: اصناف شهرستان ري از ابتداي شيوع ويروس منحوس كرونا و اجراي طرح‌هاي كرونايي همواره پاي كار بودند و حتي در حمايت از آسيب ديدگان كرونا نيز گام‌هاي مؤثر و همكاري گسترده و شايسته‌اي داشتند.
مقالات ديگر:
وي با آرزوي قبولي عزاداري‌ها و تسليت ايام سوگواري سالار شهيدان خاطرنشان كرد: در مدت اخير به دليل افزايش موارد ابتلاء به بيماري كرونا در كشور تمهيداتي در خصوص كنترل بيماري انديشيده شد كه خوشبختانه در شهرستان ري شاهد اجراي خوب اين طرح بوديم.
اين مسئول از همكاري اصناف هميشه در صحنه شهرستان ري در اجراي دستورات ستاد ملي مقابله با كرونا به منظور اجراي تعطيلات سراسري جهت كنترل ويروس كرونا و كاهش موارد ابتلاء قدرداني و تشكر كرد.
ستاره اضافه كرد: در اين راستا با آرزوي رونق در كسب و كار تمامي صنوف از تعامل و از خود گذشتگي خانواده بزرگ اصناف و بازاريان ري كه سلامت مردم را اولويت خود قرار دادند صميمانه قدرداني و تشكر مي‌كنم.
رييس اتحاديه كاميون ‌داران شهرستان ري هم با اشاره به استقرار خودروهاي باربري غيرمجاز در برخي ميادين شهرستان گفت: درصدديم تا طرح هاي مقابله اي و جمع آوري جهت برخورد با باربري هاي غيرمجاز و فاقد پروانه كسب كه در ميادين اصلي استقرار دارند از سوي اتحاديه ارائه شود تا از فعاليت اين سودجويان جلوگيري شود.
مهدي كريميان افزود: از شهروندان تقاضا مي شود جهت انجام امور مربوط به باربري تنها با باربري هاي داراي پروانه كسب ارتباط بگيرند زيرا كه در صورت مفقود شدن كالا ها يا سرقت امكان پيگيري از اتحاديه وجود ندارد.  
به گزارش ايرنا، شهرستان ري با برخورداري از ۵۶ اتحاديه توزيعي، توليدي و خدماتي و ۱۰ هزار واحد صنعتي و صنفي از جمله شهرك صنعتي شمس آباد، كارخانه سيمان و كارگاه هاي توليدي و خدماتي اعم از سنگ بري، شيشه و سفال، آجرپزي، كارگاه قاليبافي و قاليشويي، كشتارگاه دام و طيور به عنوان قطب كار و توليد در پهنه جنوب تهران مطرح است.
مقالات ديگر: قاليشويي حكيميه
شهرستان ري (به مركزيت شهرري) با جمعيتي بيش از يك ميليون نفر در جنوب استان تهران واقع شده كه داراي پنج شهر شهرري، باقرشهر، كهريزك، قيامدشت و حسن آباد است.